Over ons

Stichting Natuur- en MilieuCentrum Baarn 'De Groene Inval' coördineert activiteiten op het gebied van milieu en stemt initiatieven die met natuur en milieu te maken hebben op elkaar af. Hierdoor wordt een breed publiek bereikt. Via de Werkgroep Educatie biedt het centrum natuur- en milieuactiviteiten als educatief programma aan de Baarnse basisscholen. De werkgroep bestaat uit vrijwilligers. Ook het onderhoud van de tuinen en het gebouw is alleen maar mogelijk dankzij enthousiaste vrijwilligers.

Het dagelijks bestuur bestaat uit:

Bernard Noordman - Voorzitter
Esther Rozendal - Secretaris
Sikko de Vries - Penningmeester

Ook alle bestuursleden zijn vrijwilligers; zij krijgen geen vergoeding voor hun werkzaamheden.

Voor de besteding van schenkingen verwijzen wij u naar het jaarverslag. Hierin verwoorden we wat we met de donateur gelden hebben gedaan.

De Stichting heeft als doel:

a. het zonder winstoogmerk bevorderen van het natuur- en milieubewust gedrag van de bevolking van de gemeente Baarn, met name van de jeugd. 
b. Het in contact brengen van mensen met de waarden van natuur en milieu, zodat zij zich verantwoordelijk voelen voor hun leefomgeving.

De stichting ontvangt hiertoe subsidie van de gemeente. Dit is echter niet voldoende om al onze plannen te realiseren. Om als een modern centrum te blijven werken is het van belang te investeren in nieuwe ontwikkelingen en activiteiten.
De stichting staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nr. 41188291.

Donateurs zijn zeer welkom!

De stichting ontvangt subsidie van de gemeente om haar activiteiten te financieren. Dit is echter niet voldoende om al onze plannen te realiseren. Om als een modern centrum te blijven werken is het van belang te investeren in nieuwe ontwikkelingen en activiteiten. Als donateur houden wij u op de hoogte van onze activiteiten door middel van onze Nieuwsbrief.

Bent u geinteresseerd in de mogelijkheid ons te steunen? Graag horen wij van u!

U kunt ons natuurlijk ook zakelijk steunen, met uw bedrijf of organisatie. U kunt ons sponsoren in geld of wellicht in producten of juist met kennis en/of tijd.

Sponsors

Onze huidige sponsors zijn:

Staatsbosbeheer - Partner bij diverse activiteiten Logo Staatsbosbeheer

Tuincentrum Groeneveld - sponsort diverse materialen voor het onderwijs logo kwekerij Groeneveld

 

Contact

Adres
De Geerenweg 8
3741 RS Baarn

Telefoon
+31 (0)35 5416013

Mail
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Privacyverklaring | Copyright © De Groene Inval


get('twitter')) == 1) { ?>